Meet The New Teacher – Mrs Nikki Sullivan

September 17, 2020
The girls in Tudor House welcome new Housemistress Mrs Nikki Sullivan. She travelled from Portsmouth in the South of England where she previously gained several years experience as a Housemistress in a small independent school. Mrs Sullivan is also a teacher of PE in WP. Her husband Kevin, a golf professional, has accompanied her, a new venture for the both of them. Mrs Sullivan will take care of the pastoral needs of the girls as well as supporting them with their academic studies, providing that vital link between school and boarding.
Nikki Sullivan
ในปีการศึกษานี้ เด็กๆใน Tudor House (หอพักหญิง) ให้การต้อนรับอันอบอุ่นแก่ มิสซิสนิคกี้ ซัลลิแวน หัวหน้าหอพักหญิงคนใหม่ มิสซิสซัลลิแวนย้ายมาจากเมืองพอร์ทสมัธ ซึ่งอยู่ทางตอนใต้ของประเทศอังกฤษ ที่ซึ่งเธอสั่งสมประสบการณ์นานนับปีในการเป็นหัวหน้าหอพักหญิงของโรงเรียนแห่งหนึ่ง นอกจากจะเป็นหัวหน้าหอพักหญิงที่โรงเรียนนานาชาติบรอมส์โกรฟแล้ว มิสซิสซัลลิแวนยังเป็นครูสอนวิชาพลศึกษาให้แก่นักเรียนในวิทยาเขตวินด์เซอร์ปาร์คอีกด้วย เธอย้ายมายังประเทศไทยพร้อมสามี มิสเตอร์เควิน ซึ่งเป็นนักกอล์ฟมืออาชีพ
มิสซิสซัลลิแวนจะดูแลความเป็นอยู่และสวัสดิภาพของนักเรียนในหอพักหญิง พร้อมกับดูแลในเรื่องของวิชาการ เพื่อให้นักเรียนเกิดการพัฒนาอย่างต่อเนื่องในทุกๆด้าน ทั้งในระหว่างที่อยู่ในชั้นเรียนและเมื่อกลับมาที่หอพักแล้ว